hirdetések


Goldmill banktechnikaLegyen a Cégbank cégkereső a kezdőlapom! Ma 2018. április 26, csütörtök, Ervin napja van.
Cégbank cégkereső


Betűrendes cégkereső:  A B C D E F G H I J K L M N O Ö P R S T U Ü V Z


Kulcsszó:   Megye:   
Jogi nyilatkozat


A CÉGBANK használata a felhasználók számára ingyenes, célja hogy gyors információforrást biztosítson. Az CÉGBANK használata az alábbiakban leírtak teljes mértékű elfogadását jelenti. Az oldalt használó személy(ek) automatikusan elfogadják jelen dokumentum tartalmát.

A CÉGBANK felhívja a látogatóinak figyelmét arra, hogy az internetes oldalain elérhető linkek illetve idegen internetes források tartalma, illetve az azokon fennálló szerzői jogok tekintetében felelősséget nem vállal.

A CÉGBANK a felhasználók által megadott adatokat és információkat nem áll módjában ellenőrizni és azok valóságtartalmát sem tudja vizsgálni. Ezért azt sem vizsgálja, hogy a személyek által megadott adatokat a jelzett személy szolgáltatta-e ki. Az ilyen és ehhez hasonló visszaélésekből származó bárminemű kárért közvetve vagy közvetlenül semmiféle felelősséget nem vállal az oldal. Ha valamely oldalunkat igénybevevő felhasználó azt tapasztalja, hogy adatait más szolgáltatta ki számunkra az ő beleegyezése nélkül, akkor azt mihamarabb jelezze, hogy a továbbiakban adatait töröljük és ne jelenítsük meg oldalainkon. Kivéve, ha az érintett másképpen nyilatkozik.

A CÉGBANK nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha a máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, ízlését, meggyőződését.

A CÉGBANK nem garantálhatja, hogy az internetes oldalaihoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket az oldalakon szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyek az internetes oldal közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.

A CÉGBANK gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A CÉGBANK tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag az internetes oldal szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

A CÉGBANK internetes oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a CÉGBANK minden jogot fenntart. Tilos a CÉGBANK felelős vezetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldalakon szereplő adatok, információk másolása, más adatbázisba való gyűjtése, átvétele részben vagy teljes egészében, tilos továbbá az adatokat a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, azokat másnak nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

A CÉGBANK kijelenti, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.

A CÉGBANK fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül oldalain változásokat, módosításokat hajtson végre.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.
Minden jog fenntartva! CÉGBANK cégkereső ©2005-2015
Hirdetési feltételek |  Jogi nyilatkozat |  Link elhelyezés |  Impresszum
Kártyás fizetés szolgáltatója:Elfogadott kártyák